6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Polisten çocuklara karne hediyesi

Konya'da 'Polis Abi-Polis Abla' projesi kapsamında karne hediyesi olarak 480 çocuğa okuma kitabı verildi.

Çocuk Şube Müdürlüğü'nde düzenlenen programda konuşan İl Emniyet Müdürü M.Salih Tuzcu, geleceğin büyükleri olan çocuklara her alanda sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Tuzcu, "Kentimizin huzurunu sağlamanın yanı sıra sosyal projelerle de bunu desteklemeliyiz. Çocuk polisimiz, Polis Abi - Polis Abla projesi kapsamında çocuklarımızın yaklaşan yarı yıl tatillerini eğlenerek ve öğrenerek geçirmeleri açısından 100 temel eser serisinden 780 adet kitap dağıttı.

Ayrıca yarı yıl tatili boyuncu Selçuk Üniversitesi'nden Yrd.Doç.Dr. ressam Orhan Cebrailoğlu ve asistanları tarafından resim kursu düzenleme kararı aldık. Çocuk polisimizin amacı çocuklarımızın suça yönelmesini engellemek ve başarılı bir birey haline getirmektir" dedi.

Emniyet Müdürü Tuzcu, konuşmasının ardından tek tek ilgilendiği çocuklara kitaplarını verdi. 480 çocuğa toplam 780 adet kitap dağıtan Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, tatil süresinde çocuklara resim kursunun yanı sıra, uzman personeli tarafından da öfke kontrolü eğitimleri vermeye başlayacak.

Öte yandan Çocuk Şubesi'nde uygulanan projelerin yanı sıra 12 ayrı otodan hırsızlık olayını da çözen Çocuk Şube Müdürü İsmail Karasakal ve başarılı personelini İl Emniyet Müdürü Tuzcu, çeyrek altın ve takdir belgesiyle ödüllendirdi.

 

iha
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2008 Çarşamba 17:51:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?