3
Mayıs
2024
Cuma
KONYA

Polisten fakir çocuklara sağlık taraması

Konya İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü'nün ortaklaşa yürüttüğü projeyle yardıma muhtaç çocuklara diş sağlığı taraması ve genel sağlık taraması yapıldı.
 
İl Emniyet Müdürü Salih Tuzcu, İl Sağlık Müdürü Hasan Küçükkendirci ve Emniyet Müdür Yardımcıları'nın katıldığı programda, Çocuk Şube Müdürlüğü'nde sağlık personeli çocukları kontrolden geçirdi. İl Emniyet Müdürü Salih Tuzcu'nun dağıttığı diş fırçası ve diş macunundan almak için birbiriyle yarışan çocuklar doktorlara şikayetlerini anlattı. Diş fırçalama tekniklerini de öğrenen çocuklar, program sonunda ellerindeki fırça ve macunlarla objektiflere poz verdi. 

Konya İl Emniyet Müdürü Salih Tuzcu, hazırladıkları projeyi İl Sağlık Müdürlüğü ile birlikte yürüttüklerini ifade ederek, "Bin 500 civarında ilgilenilmesi gereken çocuğumuzu sağlık taramasından geçiriyoruz. Çocuk Şube Müdürlüğü olarak çocuklarımızı tek tek ele aldık. Burada ağız-diş sağlığı veya kulak-burun-boğaz gibi genel muayeneler yapıyoruz. İl Sağlık Müdürlüğümüz de bize destek veriyor. Onların personeli ile müşterek çalışıyoruz. Yaptığımız işbirliği ile çocuklarımızı genel sağlık taramasından geçirip, gerekirse de hastanelerde ve ağız-diş sağlığı polikliniklerinde tedavi ettireceğiz" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2006 Salı 18:22:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?