6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Polisten uyuşturucu operasyonu

Konya polisinin sabah erken saatlerde 6 ilde eş zamanlı olarak düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 21 kişi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüphelilerden 71 kilo esrar ve 7 adet tabanca ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Konya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri tarafından yaklaşık 1,5 yıldır takip edilen uyuşturucu şebekesine bu sabah eş zamanlı operasyon düzenlendi. Konya merkezli düzenlenen operasyonda Aydın, Adana, İstanbul, Ankara ve Hatay'da bir çok adrese baskın düzenlendi.

Konya'dan 10 kişi, diğer illerden ise 11 kişi olmak üzere toplam 21 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 71 kilo
esrar ile birlikte 7 adet tabanca ele geçirildi. Öte yandan, Konya polisinin zaman zaman yaptığı uyuşturucu operasyonlarında tutuklananlardan 21 kişinin de bu şebeke ile bağlantısı olduğu öğrenildi.

21 üyesi cezaevinde olan uyuşturucu şebekesinin liderliğini Ş.K. ve yardımcılığını ise eşi S.K'nin yaptığı iddia edildi. Gözaltına alınan şüpheliler Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.

Sağlık kontrolü sırasında şüpheli bir bayanın ağlaması dikkat çekti.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2009 Pazartesi 10:35:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?