6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Popstar olmak için sese gerek yok

Özel bir kanalda yayınlanacak Popstar Alaturka Yarışması'nın jüri üyesi olan Armağan Çağlayan, çocukların ses yarışmalarına katılmalarında herhangi bir problem olmadığını ve şarkı söylemenin yaşı olmadığını söyledi.

Önümüzdeki günlerde yayınlanacak olan yarışmanın Konya elemelerine katılan Armağan Çağlayan, verilen arada gazetecilerin sorularını yanıtladı. Konya'ya ilk kez geldiğini belirten Armağan Çağlayan, "Burası gerçekten verimli topraklara sahip. Gerçekten iyi sesler var. Buradan en az 2-3 kişi İstanbul elemelerine katılabilir" dedi.

Bir gazetecinin ses yarışmalarında çocuklarında yarışması ile ilgili düşüncesini sorması üzerine Armağan Çağlayan, "Bence çocukların ses yarışmasına katılmasında hiçbir sorun yok. Zaten malum yarışmada dedikleri gibi çocuklar değil şarkılar yarışıyor. Elenen kimse yok. Ben şarkı söylemenin yaşının olmadığını düşünüyorum. Sonuç olarak o çocuklar anne babalarının rızasıyla bu yarışmaya gidiyor. Yani alan razı, veren razı. Eğer çocukların psikolojisi etkileniyor deniliyorsa o zaman reklam filmlerinde, filmlerde, dizilerde de oynatmasınlar" dedi.

Popstar yarışmalarında birinci olanların çabuk unutulduğu yönündeki soruya ise Armağan Çağlayan, "Ben sadece jüri üyesiyim. Seçtiğimiz insanların sonsuza kadar sorumluluğunu taşıyamayız. Ama bakın Mehtap birinci oldu ve bir kanalda program yapıyor. Siz Ankara'da bir pavyonda şarkı söylerken, şimdi televizyon programı yapıyor bu da var. O biraz da seçilenin kabiliyetine bağlı. Ama şunu söyleyeyim 30 yaşından sonra popstar olunmaz. Ayrıca popstar olmak için sesinizin güzel olmasına da gerek yok. Bugün sesi olmayıp popstar olan gerek dünyada gerek ülkemizde çok insan var. Sesi güzel olup star olamayanda çok insan var. Bu bir elektrik işidir" şeklinde konuştu.

 

iha
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2009 Pazar 15:25:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?