6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

PTT'den Konya Polisine plaket

Konya'da öldürülen PTT memurunun katilini 3,5 ay süre içerisinde her türlü yöntemi deneyerek yakalayan ekibe, PTT Genel Müdürlüğü tarafından plaket verildi.

Konya PTT Başmüdürü Hakkı Altuntaş, beraberinde bulunan heyet ile birlikte Asayiş Şube Müdürlüğünü ziyaret etti. Hakkı Altuntaş, İl Emniyet Müdürü Salih Tuzcu, Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Turan Temel, Asayiş Şube Müdürü Ercan Taştekin ve Cinayet Büro Amiri Ertuğrul Güler'e PTT Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen plaketleri verdi.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü olarak yapılan ziyaret ve plaketten dolayı memnuniyetini dile getiren Emniyet Müdürü Salih Tuzcu, "Her zaman olduğu gibi bu olayda da arkadaşlarımız görevlerini en iyi şekilde yaptı. Bundan sonrada çalışarak halkımızın huzurunu sağlayacaklar. Tüm personelimizle gurur duyuyoruz" dedi.

Konya PTT Borsa Şubesi, 28 Eylül 2007 tarihinde soyuralarak görevli memur öldürülerek kasada bulunan para alınmış, hiç bir delil bırakmayan zanlılar çeşitli yöntemlerle 3,5 ay süren takibin ardından yakalanmıştı.

 

iha
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2008 Cuma 17:12:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?