4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Recep Tayyip Erdoğan firarda

Konya'da Recep Tayyip Erdoğan adlı 6 yaşındaki çocuğun kaybolması üzerine, ailesi polise ihbarda bulundu. Erdoğan'ın anaokulundan kız arkadaşının evine gittiği ortaya çıktı. 

Baba Sebahattin Erdoğan, öğleye doğru çocuğu Recep Tayyip Erdoğan'ın (6) evlerinin önünden aniden kaybolduğunu, bu nedenle paniğe kapıldıklarını söyledi. İlk önce akıllarına çocuklarının kaçırılmış olabileceğinin geldiğini ifade eden Erdoğan, ''Durumu hemen polise bildirdik. 2-3 saat sonra çocuğumuzu tesadüfen yolda yürürken bulduk. Çok mutluyuz'' dedi. 

Erdoğan, parka gitmek için evden çıkan oğlu Recep Tayyip'in anaokulundan kız arkadaşının evine gittiğini öğrendiklerini kaydetti.
2001 yılında doğan çocuğuna, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın o dönemlerde şiir okuması nedeniyle hapse girmesinden dolayı Recep Tayyip adını verdiğini anlatan Erdoğan, ''Bir insanın şiir okuması nedeniyle hapse girmesine çok sinirlenmiştim. Çocuğum olursa adını Recep Tayyip koyacağıma kendime söz verdim. Çocuğum oldu, adını Recep Tayyip koydum'' diye konuştu. 

Küçük Recep Tayyip ise anaokulundan kız arkadaşı Fatmanur ile parka gitmek için anlaştıklarını belirterek, ''Fatmanur benim güzel bir arkadaşım. Fatmanurlara gittik, ama babam benim kaybolduğumu zannetmiş. Ben de onlara 'arkadaşımın evine gidemeyecek miyim' diye kızdım'' dedi. 

Küçük Erdoğan, okulda arkadaşlarının kendisine Recep Tayyip Erdoğan ya da başbakan diye seslendiklerini söyledi.
AA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2007 Pazar 17:46:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?