6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Reddedilen aşık dehşet saçtı

KENDİSİNİ REDDEDEN EVLİ KADININ EVİNE MOLOTOFKOKTEYLİ ATTI

Konya'da eşi kamyon şoförlüğü yapan bir kadın, kendisiyle birlikte olması için tehditlerde bulunan komşusunun bu isteğini kabul etmeyince evine molotof kokteyli atılarak yakılmak istendi.

İkinci kez yanma tehlikesi atlatan genç kadının şikayeti üzerine şüpheli komşu gözaltına alındı.

Olay, saat 03.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Akşemsettin Mahallesi Akkuyu Sokak'ta meydana geldi.

İddiaya göre, eşi kamyon şoförlüğü yapan Seval P. (20), kendisiyle birlikte olmak isteyen 2 çocuk babası komşusu Davut D.'nin (28) bu isteğini kabul etmeyince sürekli rahatsız edilmeye başlandı.

Seval P. telefonla kendisini arayan hatta kapısına kadar gelerek tehditlerine devam eden komşusunun evini yakarım tehditlerinde bulunması üzerine eşi olmadığı zaman bitişiğinde oturan eltisi Şükran P.'nin (40) yanında kalmaya başladı. Seval P. eşinin şehir dışında olduğu için yine eltisinde kaldığı bir gece, evinde yangın çıktı.

Evin mutfak bölümünde çıkan yangın, itfaiye tarafından söndürülürken, yapılan incelemede mutfakta parçalanmış bira şişesi bulundu. Evin mutfağına molotofkokteyli atıldığı anlaşılan olay sonrası ifadesi alına Seval P., kendisini sürekli rahatsız eden ve evini yakarım diye tehditlerde bulunan komşusundan şüphelendiğini söyledi.

Bunun üzerine bir sokak ileri de oturan Davut D. polis tarafından gözaltına alındı. Olayın ardından Özalkent Polis Merkezi'ne eltisi ve ev sahibiyle birlikte götürülen Seval P., "Davut D. beni sürekli rahatsız ediyor. Sürekli evime gelerek benimle çay kahve içmek istediğini söylüyor. Benimle ilişki yaşamak istediğini söylüyor. Bende kabul etmediğimi söyleyince evinizi yakarım diye tehdit ediyor" iddiasında bulundu.

Alkollü olduğu öğrenilen Davut D.'nin ise "Ben böyle bir şey yapmadım, yapmam da" diyerek suçlamaları kabul etmediği öğrenildi.

Öte yandan, bundan bir ay önce de evinin kömürlüğünde yangın çıktığı öğrenilen Seval P.'nin, "O zaman ondan şüphelenmemiştim. O yüzden şikayetçi olmadım. Sonra telefonda bana kendisinin yaktığını ve şimdi de yakacağını söyledi" dediği ileri sürüldü.

Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

KENDİSİNİ REDDEDEN EVLİ KADININ EVİNE MOLOTOFKOKTEYLİ ATTI
KENDİSİNİ REDDEDEN EVLİ KADININ EVİNE MOLOTOFKOKTEYLİ ATTI
KENDİSİNİ REDDEDEN EVLİ KADININ EVİNE MOLOTOFKOKTEYLİ ATTI
İHA
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2009 Cuma 11:12:05
Güncelleme :25 Aralık 2009 Cuma 14:32:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?