6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Refakatçilere portatif koltuk

SÜ MERAM TIP'TA REFAKATÇİLERE PORTATİF KOLTUK

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Meram Tıp Fakültesi Hastanesi tarafından refakatçilerin daha rahat etmesi amacıyla 240 adet yatağa dönüşebilen portatif koltuk satın alındı.

Hasta yakınları ve refakatçilerinin daha rahat barınabilmesi için böyle bir girişimde bulunduklarını belirten hastane başhekimi Doç. Dr. Hamdi Arbağ, "Hastanemizde yataklı tedavi gören hastalarımızın yakınları refakatçi için yer olmadığı durumlarda uzun süre sandalyelerde oturmak zorunda kalıyordu. Bu konuda hastalarımızın rahatsızlığını gözlemleyebiliyorduk. Ayrıca hasta yakınlarından da talepler geliyordu. Satın aldığımız 240 adet refakatçi koltuğunu üroloji, ortopedi, beyin cerrahi ve kulak burun boğaz servislerine yerleştirdik" dedi.

İlerleyen günlerde refakatçi koltuğunun tüm servislere konulacağını da dile getiren Arbağ, "Hasta kadar hasta yakınlarının da memnuniyeti bizim için önemli. Bölgenin en önemli hastanesi olarak kurumsallaşma ve en iyi hizmeti sunma adına hastanemizi sürekli yeniliyoruz. Hasta ve hasta yakınlarını rahat ettirmek için çalışmalarımızı sürdürerek portatif koltuk hizmetini en kısa sürede tüm servislerde yaygınlaştıracağız" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2010 Pazartesi 15:13:01
Güncelleme :11 Ekim 2010 Pazartesi 15:51:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?