7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Robocop gibi kurban timi!

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından Kurban Bayramı öncesi Kurban Yakalama Timi kuruldu. Motosikletli olan tim, kaçan kurbanlıkları uyuşturucu silahla vurarak etkisiz hale getirecek.

8 kişilik motorize tim hakkında bilgi veren Meram Belediye Başkanı Refik Tuzcuoğlu, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi belediye olarak her türlü önlemi aldıklarını belirterek, "Bu yıl da önceki yıllarda kurduğumuz Kurban Yakalama Timimiz yine görev başında olacak. Konya'daki tek kurban yakalama timi bizim belediyemizce kuruldu. Kurban Bayramı öncesi ve Kurban Bayramı'nda yaşanan kurban kaçma olaylarına bu timdeki arkadaşlarımız müdahale edecek. Hem insanlara hem de kurbana bir zarar gelmemesi için bu timde görevli arkadaşlar ellerindeki uyuşturucu silahlarla kaçan kurbanı etkisiz hale getirecek. Malum bayram öncesi ve bayramda bu tür olaylarla sık sık karşılaşıyoruz. Bu nedenle bayram süresince bu timimiz halkımızın hizmetinde olacak" dedi.

8 kişiden oluşan motorize kurban yakalama timi, ellerinde bulunan uyuşturucu silahlarla kaçan kurbanı uyuşturarak etkisiz hale getirecek. Timin Kurban Bayramı sürecince çalışacağı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2008 Perşembe 20:53:56
Güncelleme :4 Aralık 2008 Perşembe 20:55:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?