6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Roman Kratochvil Konyaspor'da

Konyaspor Denizlispor'un yollarını ayırdığı savunma oyuncusu Roman Kratochvil ile anlaştı.

Devre arası transfer döneminde takıma takviyelerini sürdüren Yeşil-beyazlı ekip, Denizlispor'un serbest bıraktığı 35 yaşındaki tecrübeli savunma oyuncusu Roman Kratochvil ile anlaştı.

Konyaspor ile sezon sonuna kadar anlaşan Slovak oyuncu Kratochvil, önümüzdeki günlerde resmi sözleşmeye imza atacak. Defans mevkisine Roman Kratochvil transferini gerçekleştiren Yeşil-beyazlı ekip, Ankarasporlu Fredrik Risp transferinden de vazgeçti.

Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Düzkaya Roman Kratochvil ile anlaştıklarını belirterek, "Roman Kratochvil ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladık. Takımımız için faydalı olacağına inanıyorum. Çünkü hazır bir futbolcu. Denizlispor'daki kariyeri belli. Roman Kratochvil'i kadromuza dahil etmemizle birlikte bir süredir ilgilendiğimiz Fredrik Risp transferinden vazgeçtik. Bunun dışında Mısırlı Ayman da bizimle beraber olacak" dedi.

35 yaşındaki tecrübeli defans oyuncusu Roman Kratochvil 2002 yılından beri Denizlispor formasını giyiyor. Denizlispor'da görev yaptığı süre boyunca takımın çoğu forvet oyuncusundan daha fazla gol kaydeden Roman Kratochvil 166 maçta 33 gol attı.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2009 Cumartesi 11:13:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?