6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Saati söylemedi, bıçaklandı

Konya'da arkadaşları ile gezintiye çıkan 17 yaşındaki Ahmet Kamil Özcan kendisine saat soranlara olumsuz yanıt verince bacağından bıçaklandı.

Selçuklu İlçesi Zafer Meydanı'ndaki olay saat 17.45 sıralarında meydana geldi. Ahmet Kamil Özcan ve arkadaşı Mehmet Kılıç mağazaların vitrinlere bakarak gezmeye başladı.Bir süre sonra Özcan ve arkadaşı Kılıç tanımadıkları 2 kişi tarafından durduruldu.

Kendilerine, saatin kaç olduğu sorulan Özcan ve Kılıç üzerlerinde saat olmadığını belirterek ayrılmak istedi. İddiaya göre iki grup arasında Özcan'ın saatin kaç olduğunu söylememesi üzerine tartışma çıktı. Tartışma sonrası çıkan kavgada Özcan sol bacağından bıçaklandı.

Çağrılan ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılan Özcan tedavi altına alındı. Sağlık durumunun iyi olduğu bildirilen Özcan'ın polise verdiği ilk ifadede, “Arkadaşımla gezmeye çıkmıştık. Tanımadığımız kişiler bize saat sordu. Saatimiz olmadığı için cevap vermedik. Yürümek istedik. Bu sırada niye dik dik bakıyorsunuz diyerek bize saldırdılar. Sonrasında bıçaklandım” dediği belirtildi. Polis, bıçaklama olayına karışan kişi ve kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.
 

Hürriyet
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2009 Cumartesi 22:29:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?