6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Sabit ücret uygulamasına tepki

Tüketiciler Birliği Konya Şubesi tarafından Türk Telekom'un sabit ücret uygulamasına tepki amaçlı bir imza kampanyası başlatıldı. 

Tüketiciler Birliği Konya Şubesi Hacı Veyszade Cami önünde kurulan stantta Türk Telekom'um sabit ücret uygulamasına tepki amaçlı vatandaşlardan imza topluyor. Tüketiciler Birliği Konya Şubesi Başkan Yardımcısı Ayhan Tekin, sabit ücret konusunda tüketicinin ortak tepkisinin olduğunu belirterek, "Sabit telefon hizmeti satın alan her tüketici her ay ödediği konuşma bedelinin yanı sıra sabit ücret adı altında satın aldığı tarifeye göre belli bir miktar parayı Türk Telokom'a ödemektedir.
 
Bugün itibariyle standart tarife üzerinde sabit telefon hizmeti satın alan tüketici, KDV dahil her ay 14 bin 168 YTL ücret ödemektedir. Özellikle bir yıl boyunca ödenen sabit ücret toplamının 170 bin YTL olduğu ve bu para ile bin 287 adet yumurta, 425 kilo ekmek, 12,5 kilo et, 5,78 gram külçe altın, 50 litre benzin satın alınabileceği düşünüldüğünde, tüketicinin sabit ücrete olan tepkisi artmakta, adeta kendisinden her ay alınan bu parayı 'sabit soygun' olarak görmektedir" dedi.

.
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2008 Pazar 10:33:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?