30
Nisan
2024
Salı
KONYA

Saç saça kadın kavgası!

Konya'da birlikte bindikleri takside tartışmaya başlayan 4 kadın, şoförün aracı durdurması üzerine taksiden indikten sonra yol ortasında tekme tokat kavga etti.

Bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilen görüntülerde, kadınlardan biri üzerine çıktığı kadını dakikalarca yumruklarken, bir diğeri ise saçlarından tuttuğu kadını yerlerde sürüklüyor.

Gece saatlerinde merkez Selçuklu ilçesinde aynı takside bulunan 4 kadın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kadınların kavga etmeye başlaması üzerine taksi şoförü, aracını yol ortasında durdurdu. Bir süre takside tartışmalarını sürdüren kadınlardan ikisi, aşağıya indikten sonra birbirlerine saldırmaya başladı. Taksi şoförünün araya girmesine rağmen, birbirlerine vurmaya devam eden iki kadın, yaşanan boğuşma sırasında dengelerini kaybederek yere düştü.

Bu sırada taksiden inen diğer iki kadının da, yerde boğuşan arkadaşlarına yardım etmek isteyince kavga bir anda büyüdü. Bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilen görüntülerde arkadaşının yardımına koşan kadınlardan biri, önce yerdeki siyah kıyafetli olan kadının saçlarından tutup vuruyor, daha sonra da kendisine engel olmak isteyen kadına saldırıyor. Bu saldırını ardından alkollü oldukları tahmin edilen kadınların hepsi bir anda kavga etmeye başlıyor. Kavgalarını bir süre ayakta sürdüren kadınlar, boğuşma sırasında fazla dayanamayınca yine yere yığılıp kalıyor. Bu sırada kavga eden kadınlardan beyaz kıyafetli olanı, üzerine oturduğu kadının yüzünü ve kafasını defalarca yumrukluyor. Taksi şoförünün bir türlü engel olamadığı kadınlardan biri, saçlarından tutup yerde sürükledeiği kadını tekmelerken, hızları bir türlü kesilmeyen kadınlar, yaklaşık 10 dakika birbirlerine tekme tokat saldırıyor.

Sonunda yorulan kadınlardan biri dinlenmek için kaldırıma otururken, bir diğeri ise taksi şoförü tarafından kenara çekiliyor. Biraz dinlendikten tekrar kavga etmeye niyetlenen kadınlar, vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polisleri görünce bu niyetlerinden vazgeçiyor. Polislerin gelmesiyle bu sefer sözlü olarak birbirlerine saldıran kadınlardan ikisi, taksiye binen kadınlara saldırmak isteyince polisler tarafından engelleniyor. Kadınların kavgası, birbirlerinden şikayetçi olmayan kadınlardan ikisinin taksiyle, diğer ikisinin de arkadaşları tarafından olay yerinden götürülmesiyle sona eriyor.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2011 Çarşamba 15:27:22
Güncelleme :10 Ekim 2011 Pazartesi 18:06:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?