30
Nisan
2024
Salı
KONYA

Sarhoşla kavgada kan aktı!

Konya'da arkadaşıyla birilkte motosikletiyle benzin almak için yakıt istasyonuna giren bir kişi, önüne aniden çıktıktan sonra kendisine küfür ettiği iddia edilen alkollü şahıs tarafından 4 yerinden bıçaklanarak ağır yaralandı.

Olaydan sonra polis merkezine teslim olan şüpheli şahsın da darp edilerek yaralandığı belirtildi.

Edinilen bilgiye göre olay, saat 05.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Yeni İstanbul Caddesi üzerinde bulunan yakıt istasyonunda meydana geldi. İddiaya göre, içkili bir restoranda çalışan A.K. (41), iş çıkışı birlikte çalıştığı arkadaşı E.K.'nin (36) kullandığı motosikletle eve gitmek için yola çıktı.

Bir süre sonra benzin almak için yakıt istasyonuna giren motosiklet sürücüsü E.K., aniden önüne elinde içki şişesiyle alkollü bir şahıs çıkınca durdu. Alkollü şahsa son anda yaptığı fren sayesinde çarpmaktan kurtulan motosiklet sürücüsü ile alkollü şahıs arasında tartışma çıktı.

Tartışma, alkollü şahsın küfür etmesi üzerine kısa sürede kavgaya dönüştü. İddiaya göre, iki arkadaş tarafından darp edilen alkollü şahıs, üzerinde taşıdığı bıçakla A.K.'yi 4 yerinden bıçakladı. Ağır yaralanan A.K., yardım istediği yakınları tarafından ticari taksiye bindirilerek Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayda aldığı darbe sonucu kendisi de yaralanan şüpheli şahsın, Özalkent Polis Merkezi'ne giderek teslim olduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Mart 2011 Pazar 16:51:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?