5
Mayıs
2024
Pazar
KONYA

Sarıbabıçcı görevinden ayrıldı

Konya Numune Hastanesi'nde 6 yıldır başhekimlik görevini yürüten Dr. Rıza Sarıbabıçcı, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle düzenlenen programda başhekimlik görevinden ayrıldığını açıkladı.

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Konya Numune Hastanesi'nde düzenlenen programa Başhekim Dr. Rıza Sarıbabıçcı'nın yanı sıra İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Küçükkendirci ile hastane personeli katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Başhekim Dr. Rıza Sarıbabıçcı, 6 yıldır bu görevi yürüttüğünü ve bu 6 yıllık sürede birçok güzel işleri başardıklarını belirterek, "Sunduğumuz hizmet ancak ekip çalışması, uyum ve dayanışma ile yürütülebilir bir hizmettir. Bu süreçte özverili çalışmalarınızdan ve katkılarınızdan dolayı hepinize yürekten teşekkürlerimi sunarım. Bildiğiniz gibi kısa süre içerisinde başhekimlik görevimden ayrılıyorum. Bu bir bayrak yarışı gibidir. Önemli olan kişiler değil insanımıza yapılan hizmettir" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından doktorluk görevinde 25 yılını dolduran doktorlara plaket verildi. Program sonunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Dr. Sarıbabıçcı, başhekimlik görevinden sağlık nedenleriyle ayrıldığını ifade ederek, doktorluğa devam edeceğini ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Mart 2009 Cuma 17:36:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?