6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Sarkıntılığı affetmedi

KENDİSİNE SARKINTILIK YAPAN ADAMI ÖLDÜRDÜ

Konya'da kısa bir süre önce cezaevinden çıkan ve yurttaki çocuğunu ziyaretten dönen kadın, tren garında kendisine sarkıntılıkta bulunan bir şahsı öldürdü.

Olay, merkez Meram ilçesi Konya Tren Garı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 43 yaşındaki 2 çocuk annesi M.Ç.'nin 2007 yılında karıştığı yaralama olayından sonra cezaevine girmesi nedeniyle çocuklarından biri Çocuk Esirgeme Kurumu'na verildi.

 5 Ağustos'ta cezaevinden çıkan M.Ç., Akşehir ilçesinden Konya'ya yurttaki çocuğunu ziyarete geldi. İddiaya göre ziyaretten dönerken akşam saat 21.00'de tren garına geldiği sırada karşısına çıkan 62 yaşındaki Hüseyin Uluışık, M.Ç.'ye laf atarak tacizde bulundu. M.Ç., yaşlı ve alkollü adamı uyarmasına rağmen tacizler devam edince bıçağını çıkararak sallamaya başladı.

Bu sırada bıçak Hüseyin Uluışık'ın baldırına ve karnına isabet etti. Ağır yaralanan yaşlı adam ambulansla hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Olay yerinde polis tarafından yakalanan M.Ç., ifadesinde bıçağı kaç kez sapladığını bilmediğini söyledi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2009 Perşembe 10:48:01
Güncelleme :22 Ekim 2009 Perşembe 12:59:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?