4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Seçim bilgilendirme toplantısı yapıldı

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şubesi tarafından gazetecilere 23. Dönem Milletvekili Genel Seçimi ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi.


Polisevi'nde düzenlenen toplantıya Konya İl Emniyet Müdürü Salih Tuzcu, Güvenlik Şube Müdürü Abdullah Yağmur, Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir ve gazeteciler katıldı.

Toplantıda konuşan İl Emniyet Müdürü Salih Tuzcu, seçim startının verilmesinden sonra güvenliği en üst seviyede tuttuklarını belirterek, "22 Temmuz'a kadar, sivil toplum kuruluşlarımız ve medyamız ile en iyi şekilde çalışacağız. Hiç bir aksilik çıkmayacak durumda hepimiz görevimizi yerine getirmeliyiz. Bunun için çabalıyoruz. Bu nedenle Güvenlik Şube Müdürümüzün çalışmalarıyla 23. Dönem Milletvekili Genel Seçimi ile ilgili el kitapçığı hazırlandı. Bu sayede daha net bilgiler elimizde olacak ve daha verimli çalışacağız" dedi.


Gazetelerin ve televizyonların ne tür kurallara dikkat etmesi gerektiğini anlatan Güvenlik Şube Müdürü Abdullah Yağmur da, "Şube olarak tüm teşilatımızın bilgilenmesi için 23. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesinde seçimle ilgili el kitabı hazırladık. Bu kitapta seçim takviminden, seçim kurulu kararlarına kadar, seçim ve seçmen ile ilgili tüm hükümler yer alıyor. Seçim günü yasaklarının da yer aldığı kitapçığın gazetecilere de faydalı olacağını düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2007 Perşembe 14:37:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?