6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Seçim çalışmaları cüzdanlara yansıdı

29 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri öncesi partilerin ve başkan adaylarının tanıtım işleri cüzdanlara bile yansıdı.

Ankara'da faaliyet gösteren bir firma tarafından yapılan cüzdan, kartlık, bardak altlığı ve anahtarlıkların üzerine parti amblemi ya da başkan adayının adı yazılabiliyor.

Firma sahibi Gıyasettin Kılıç, 30 yıldır cüzdan, çanta ve anahtarlık üzerine çalıştıklarını belirterek, "Son birkaç aydır tüm sektörlerde olduğu gibi bizim sektörde de bir durgunluk yaşanıyordu. Biz de bu durgunluktan kurtulmak için yaklaşan yerel seçimler öncesi böyle bir çalışma yapmayı uygun bulduk. İlk olarak İstanbul ve Ankara'da düzenlenen seçim fuarlarına katıldık ve oralarda büyük ilgi gördük. Bugün de Konya'daki ayakkabı fuarına geldik ve buradan da büyük ilgi bekliyoruz" dedi.

Hazırladıkları ürünlerin üzerine isteyenin partisinin isteyenin ise kendi ismini yazdırabildiğini ifade eden Gıyasettin Kılıç, "Başkan adayı bize gelip hangi üründen almak istediğini belirtiyor. Şu an en çok bayanlar için bozuk para cüzdanları ile anahtarlıklara ilgi var. Bayanlar, gittikleri yerde hem adayı tanıtıp hem bu promosyonları dağıtabiliyor. Aday isterse aldığı ürünün üzerine partisinin amblemini, isterse hem amblem hem kendi ismini, isterse de istediği bir sloganı bu ürünlerin üzerine yazabiliyoruz. Anahtarlıklar 1-1.5 TL arasında değişirken, bozuk para cüzdanları 4-4.5 TL arasında satılıyor. Adayın istediği rakamın çok olması halinde bu fiyatta indirim yapabiliyoruz. Şu ana kadar en çok ilgiyi Adalet ve Kalkınma Partisi gösterdi. İkinci sırada ise Cumhuriyet Halk Partisi yer alıyor" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mart 2009 Cumartesi 13:10:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?