6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Seda Sayan hayranlarıyla buluştu

Tarım Şenliği kapsamında Konya'ya gelen ünlü sanatçı Seda Sayan şarkılarıyla hayranlarını coşturdu.


Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu 3 No'lu sahada yapılan konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Seda Sayan Konya'yı çok sevdiğini belirterek, "Dün akşam Zonguldak'ta konserim vardı. 35 bin kişiye Zonguldak'ta konser verdik. Arabayla uyumadan gece yolculuğu yaparak İstanbul'a havaalanına gittik. Sabah 6 uçağı ile Konya'ya geldim. Onun için Konya'yı fazla gezemedim. Sadece etli ekmeğini yiyebildim. Gezemediğim için içimde uhde kaldı" dedi. Çok çabuk yorulan bir insan olmadığını söyleyen Seda Sayan, "Araba yolculuğu yapınca ne olursa olsun tetikte oluyorsunuz. Başka türlü yorgunluklarım yok. 10 ay boyunca sürekli çalışıyorum. Çok da memnunum. Yaptığım işi çok seviyorum. Sevdiğim için de başarılıyım" şeklinde konuştu.


Medyaya çok üzücü bir haber vereceğini söyleyen Seda Sayan, "Her tatile gittiğimde bütün medya estetik yaptırdığımı söylüyor. Bu sefer bunu yapamayacaklar. Çünkü bu sene tatile çıkmıyorum. Çünkü eşim diziye başlıyor. Tatile gidemiyoruz. Onun için 'bu sene estetik yaptırdı' diyemeyecekler" diye konuştu.


Milli takımımızın EURO 2008 şampiyonasında yarı finale çıkmasının kendisini çok sevindirdiğini ifade eden ünlü sanatçı Seda Sayan, "Çok sevinçli ve gururluyuz. Bütün dualarımız millilerimizle. İnşallah alnımızın akıyla çıkacağız" ifadelerini kullandı. "Eşi Onur Şan'dan çocuk bekliyor musunuz?" sorusuna ise Seda Sayan, "Zamanı geldiğinde öğrenirsiniz" cevabını verdi. Daha sonra konser alanına gelen hayranları ünlü şarkıcıya ilgi gösterirken Seda Sayan şarkılarıyla hayranlarını coşturdu.

..
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2008 Pazar 11:39:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?