4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Şehir merkezinde kurşun yağdırdılar

Konya'da, daha önce babalarını öldüren şahısların yakınlarını öldürmek isteyen 4 kişi, şehir merkezine silahlarını ateşledi. Olayda 1 kişi yaralandı. 

İddiaya göre, 6 ay önce bir anlaşmazlık yüzünden öldürülen Mehmet Yılmaz'ın çocukları O.Y. ve V.Y. ile amca çocukları N.Y. ve S.Y, bugün görülen cinayet duruşmasına geldi. Duruşma öncesinde Mehmet Yılmaz'ın yakınları, cinayeti işleyen şahısların yakınlarını görünce tartışma çıktı. Bunun üzerine polis, her iki tarafı da adliyeden uzaklaştırdı. Bir süre sonra kardeşlerle amca çocukları, takip ettikleri cinayet sanığının yakın akrabası M.B'yi öldürmek için Kültürpark'ın içinden, otomobilde bulunan hasımlarını vurmak için ateş etti. Olayda M.B'nin şoförü Ş.S. (28) sırtından yaralanırken, olaya karıştıkları iddia edilen 4 kişi kaçtı. Olaydan, çevrede bulunan bazı araçlara ve ateş açılan otomobilin camlarına kurşunlar isabet etti. 

Olay yerine gelen polis ekipleri, çevre güvenliğini alırken, bazı kişilerin tepkisine maruz kaldı. Özel bir araçla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılan yaralının durumunun iyi olduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
iha
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2006 Perşembe 17:20:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?