6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Şehit rolü gerçek oldu

ŞEHİT ROLÜ GERÇEK OLDU

Ardahan'da askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan Konyalı Er Arif Mutlu, Kulu ilçesinde toprağa verildi. Şehit erin 3 yıl önce lise öğrencisiyken bir tiyatro gösterisinde şehit rolü oynadığı ve üzerine Türk bayrağı örtüldüğü öğrenildi.

3 YIL ÖNCE ŞEHİT ROLÜ OYNAMIŞTI

Öğrencisinin cenazesine katılan öğretmeni Seyit Ahmet Serbest, 3 yıl önce Arif Mutlu'nun 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen bir tiyatro gösterisinde şehit rolünü canlandırdığını ve üzerine Türk bayrağı örtüldüğünü gözyaşları içinde anlattı. Aileye başsağlığı dileyen öğretmeni, öğrencisinin rolünün gerçek olduğunu ve şehitlik mertebesine eriştiğini kaydetti.

Ardahan'ın Çıldır ilçesi Kenarbel köyü Mozret Tepesi mevkisinde önceki gün askeri aracın şarampole devrilmesi sonucu 5 asker yaralanmıştı. Yaralılar Ardahan Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, askerlerden Arif Mutlu kurtarılamayarak şehit olmuştu.

ŞEHİT ROLÜ GERÇEK OLDU
ŞEHİT ROLÜ GERÇEK OLDU
ŞEHİT ROLÜ GERÇEK OLDU
ŞEHİT ROLÜ GERÇEK OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2010 Cuma 16:49:03
Güncelleme :16 Nisan 2010 Cuma 19:03:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ibrahim serhat eroğan IP: 88.229.21.xxx Tarih : 16.04.2010 20:12:41

sevgili arkadaşımız arif mutlu mekanın cennet olsun kardeşim nur içinde yat  babası abdurrahman amcama annesi yıldız yengeme ve eşi serap kardeşime baş sağlıgı diliyorum allah ailesine peygamber salıgı versinnn