30
Nisan
2024
Salı
KONYA

Şeker parası yüzünden öldürülmüş

KALECİ ŞEKER PARASI YÜZÜNDEN ÖLDÜRÜLMÜŞ

Konya'da silahlı kavgada öldürülen Konya Torku Şekerspor'un kalecisi Gürsel Yaprakçı ile arkadaşının 100 bin TL'lik şeker borcu yüzünden öldürüldüğü ortaya çıktı.

Olay, dün saat 19.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Feritpaşa Mahallesi Gökyar Sokak Gıda Toptancılar Sitesi'ndeki bir iş yerinde meydana gelmişti.

Edinilen bilgiye göre, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Konya Torku Şekerspor'un kalecisi Gürsel Yaprakçı (24), şeker aldığı ve 100 bin TL civarında borcu olduğu Sadık Ç. (65) ile telefonda tartıştı.

Bunun üzerine Gürsel Yaprakçı, arkadaşları Ahmet Marancı (27) ve Resul Kiraz ile birlikte, Sadık Ç'nin iş yerine gitti.

Gürsel Yaprakçı ve arkadaşları iş yerinin kapısından içeri girmesinin hemen ardından Sadık Ç. ve oğlu Selahattin Ç. ellerindeki tabancayla peş peşe ateş etmeye başladı. Tabancadan çıkan kurşunların isabet ettiği Yaprakçı olay yerinde, Ahmet Marancı ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olayda Resul Kiraz ise bacaklarından yaralandı. Selçuk Üniversitesi Selçuklu Tıp Fakültesi'ne giden Kiraz tedavi altına alınırken, seken kurşunlardan yaralanan baba Sadık Ç. ile oğulları Selahattin Ç. ve Cannur Ç. de Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Tedavileri tamamlanan Selahttin Ç. ve Sadık Ç. Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı.

 GÜRSEL 15 GÜN ÖNCE BABA OLMUŞTU

Gürsel Yaprakçı, Konya Demirspor'da amatör kümede futbola başladıktan sonra profesyonel olup Konya Torku Şekerspor'da forma giymeye başlamıştı. Geçen yıl Haziran ayında Elif Yaprakçı ile evlenen Gürsel Yaprakçı'nın 15 gün önce Mehmet isminde bir erkek çocuğu olmuştu. Cenazesi bugün ikindi namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek olan Gürsel'in katil zanlıları ise ifadelerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek.

KALECİ ŞEKER PARASI YÜZÜNDEN ÖLDÜRÜLMÜŞ
KALECİ ŞEKER PARASI YÜZÜNDEN ÖLDÜRÜLMÜŞ
KALECİ ŞEKER PARASI YÜZÜNDEN ÖLDÜRÜLMÜŞ
İHA
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2011 Çarşamba 12:01:01
Güncelleme :1 Haziran 2011 Çarşamba 19:30:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?