6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Selçuk İletişim'de fotoğraf sergisi

SELÇUK İLETİŞİM'DE FOTOĞRAF SERGİSİ

Beyşehirli fotoğraf sanatçısı Reha Bilir, “Sonsuzluk” adını verdiği fotoğraf sergisini Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde düzenlenen törenle sanatseverlerin beğenisine sundu.

Açılışa Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şefik Bilir, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haluk Hadi Sümer, fotoğraf sanatçısı Reha Bilir, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Açılışın ardından Reha Bilir, sergideki eserler ile ilgili katılımcılara bilgi verdi. Bilir, serginin özellikle fotoğraf üzerinde fotoshop uygulamaları açısından öğrencilere faydalı olacağını söyledi. 2 yıllık bir çalışmanın ürünü olan sergide 40'dan fazla eserin yeraldığını belirten Bilir, “Sema'yı ve semazenleri anlatan fotoğrafları, Mevlana'yı anma etkinlikleri sırasında çektim. Sergiyi daha önce Türkiye'deki bazı şehirlerin yanısıra Yunanistan, Belçika, İsviçre, Çin ve Romanya'da sanatseverlerin beğesine sunmuştuk. Önümüzdeki günlerde de Kanada ve Çin'de sergileyeceğiz” dedi.

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haluk Hadi Sümer ise, fakülte olarak öğrencilerin mesleki alanda kendilerini daha iyi yetiştirmelerini sağlamak için bu tür sanatsal etkinliklere ev sahipliği yaptıklarını söyledi. Serginin sonunda ise Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şefik Bilir, Reha Bilir'e semazen figürlü heykelcik armağan etti.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Mart 2010 Pazartesi 15:22:00
Güncelleme :8 Mart 2010 Pazartesi 15:57:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?