7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Selçuk Üniversitesi ilk gün kayıp

Basketbol Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonası Samsun'da başladı. Müsabakaların ilk gününde Fenerbahçe, rakibi Selçuk Üniversitesi'ni 83-36 mağlup etti.


Fenerbahçe, gruptaki ilk maçında Yaşar Doğu Kapalı Spor Salonu'nda Selçuk Üniversitesi ile karşılaştı. Müsabakanın başından sonuna kadar üstünlüğünü sürdüren Fenerbahçe, Selçuk Üniversitesi'ni 83-36 mağlup etti. Fenerbahçe Antrenörü Taner Günay, maç sonrası yaptığı açıklamada, gruptan birinci olarak çıkmayı hedeflediklerini belirterek, "Rakibimizi farklı mağlup ettik, müsabakada bizim kadro derinliğimiz ve farkımız ortaya çıktı.

Turnuvada aynı grupta mücadele eden Efes Pilsen ve Sakarya Işık Koleji gibi
biz de gruptan birinci olarak çıkmayı hedefliyoruz. Çeyrek final müsabakasında çaprazdan gelecek rakiplerimizi de geçerek, yarı final ve final oynamak istiyoruz. Finale kalabilecek gücümüzün olduğuna inanıyorum. Her takım gibi şampiyonluk istiyoruz. Ama daha önemlisi iyi basketbol oynayan ve Fenerbahçe'ye yakışır iyi bir altyapı takımı olduğumuzu göstermek ve oyuncularımızın 1 yıl içinde ne kadar geliştiğiyle ilgili fikir edinmek. Tabii ki bunu altın madalyayla süslersek gururumuz büyük olur" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2008 Salı 23:26:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?