6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Selçuklu Belediyesi çalışıyor

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi yaptığı altyapı ve asfalt çalışmalarıyla ilçenin çehresini değiştirmeye devam ediyor.

İlçede ihtiyaç hissedilen ve vatandaşların istekleri doğrultusunda yapılan program dahilinde çalışan Selçuklu Belediyesi altyapı ve asfalt ekipleri, Buhara Mahallesindeki Edipoğlu ve Abdulhamit Caddelerindeki çalışmalarında sona yaklaştı. Yapılan kavşak ve altyapı çalışmaları ile Buhara Mahallesi ve çevresi yeni bir görünüm kazanacak.

Her mahallede farklı bir çalışma yaptıklarını ve bu çalışmaların mahalle halkı ile yapılan istişareler doğrultusunda şekillendiğini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay; “Planlı ve programlı çalışıyoruz. Kaynaklarımızın önemli bir kısmını hizmete ayırıyoruz. Belediye olarak her mahallenin kendi eksik ve ihtiyaç planına göre hizmetlere yön veriyoruz. Tüm mahallelerimiz belediye hizmetlerimizden eksiksiz yararlanacaktır. Buhara Mahallemizdeki çalışmalar tamamlandığında bu bölgede yaşayan ve bu caddeleri geçiş yolu olarak kullanan hemşehrilerimiz daha rahat edecektir” dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2009 Perşembe 17:56:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?