6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Selçuklu Belediyesi'nde devir teslim

29 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonucu Konya'nın merkez Selçuklu ilçe Belediye Başkanı seçilen Uğur İbrahim Altay, görevi eski başkan Adem Esen'den törenle devraldı.

Selçuklu İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını alan Uğur İbrahim Altay yeni görevini Selçuklu Belediye Başkanlığı makamında düzenlenen törenle eski başkan Adem Esen'den devraldı. Yeni başkan Uğur İbrahim Altay'a görevinde başarılar dileyen Adem Esen, kendisinin 10 yıldır Selçuklu'ya hizmet ettiğini ve bu süre içinde Selçuklu için sorumluluk duyan herkesle ortak yönetme ve yönetimi paylaşma gayreti içinde olduklarını söyledi.

Uğur İbrahim Altay ise, belediye başkanlığı görevini bir AK Partili belediye başkanından almaktan ayrı bir mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Öncelikle bize güven ve teveccüh gösteren Selçuklu halkına teşekkür ediyorum. Selçuklu Belediyesi'nin yeni başkanı olarak Selçuklu'ya güzel hizmetlerde bulunacağız. Selçuklumuza hak ettiği hizmetin en güzelini sunabilmek için gece gündüz demeden ekip ruhuyla çalışacağız" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Adem Esen, belediye mührünü yeni Başkan Uğur İbrahim Altay'a teslim etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2009 Pazar 16:19:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?