30
Nisan
2024
Salı
KONYA

Selçuklu tıp'ta mezuniyet coşkusu

SELÇUKLU TIP'TA MEZUNİYET COŞKUSU

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Selçuklu Tıp Fakültesi 2010 - 2011 eğitim öğretim yılı mezuniyeti düzenlenen törenle gerçekleştirildi. 60 öğrencinin meslek hayatına adım attığı törende hem öğrenciler hem de aileleri mezuniyet coşkusunu doyasıya yaşadı.

Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde gerçekleşen törene Konya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Konya Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, İl Sağlık Müdürü Dr Hasan Küçükkendirci, Selçuklu Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kağan Karabulut, Meram Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakkı Gökbel, Tabipler Odası Başkanı Prof. Dr. Faruk Aksoy, Numune Hastanesi Başhekimi Dr. Halil İbrahim Topatan, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileler katıldı. Tören ilk olarak Konya Çimento Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi tarafından gerçekleştirilen müzik dinletisiyle başladı. Ardından programın açılış konuşmasını yapan Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kağan Karabulut öğrencilere seslenerek, “Uzun, meşakkatli bu yolda büyük bir özveriyle yorulmadan gerek maddi gerek manevi sıkıntılar çekerek bugünlere geldiniz. Ancak burada almış olduğunuz eğitimle bu sıkıntılarında üstesinden geleceksiniz. Bundan sonraki hayatınız da samimi, içten ve doğru olun ve her zaman hayatta sizi ayakta tutan değerlerinize sahip çıkın”dedi.

Mezun öğrenciler adına konuşan Ümit Karaalp ise, ”Arkadaşlarımızla beraber üniversite hayatımız boyunca çok iyi bir eğitim aldık. Bu eğitimde başta fakülte hocalarımız olmak üzere ailelerimizin ve arkadaşlarımızın çok büyük katkısı var. Biz de onlara layık olmak için mesleğimizi en iyi şekilde icra edeceğiz ve aldığımızı eğitimin hakkını verip üzerimize düşün görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz” şeklinde konuştu. Son olarak diplomalarını hocalarının ellerinden teker teker alan öğrenciler hep birlikte mezuniyet coşkusu yaşadı. Programın sonunda ailelere ve öğrencilere geleneksel mezuniyet pilavı ikram edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2011 Cuma 11:28:03
Güncelleme :1 Temmuz 2011 Cuma 11:39:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?