5
Mayıs
2024
Pazar
KONYA

Selçuklu'da dert dinleme günü!

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, düzenlenen programda vatandaşlarla bir araya gelerek dileklerini dinledi.

Selçuklu Belediyesi Meclis Salonu'nda Özel Kalem Müdürlüğü tarafından düzenlenen programda vatandaşlarla biraraya gelen Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yaklaşık 350 kişi ile tek tek görüştü.

Hizmet kalitesinin ve vatandaşların yaşam standartlarının yükseltilmesi amacıyla düzenlenen programda vatandaşlar Başkan Altay'a isteklerini aktardı.

Her fikrin önemli olduğunu ve bu dilekleri önemsediklerini söyleyen Başkan Altay, hemşehri görüşlerine büyük önem verdiklerini ve "Ortak Akıl" ile yönetim tarzını benimsediklerini ifade etti. Başkan Uğur İbrahim Altay, "Hemşehrilerimizle isteklerini dinlemek ve belediye hizmetlerini bu isteklere göre şekillendirmek amacıyla sık sık bir araya geliyoruz. Selçuklu'da yaşayan herkesin yönetimde fikirleriyle yer almasını istiyoruz. Hemşehrilerimizin fikirlerine önem veriyoruz ve dinlediğimiz her fikirden nasıl yararlanabiliriz ona bakıyoruz. Daha önce 14 bin evde yüz yüze yaptığımız anketten çıkan sonuçlarla hemşehrilerimizden aldığımız izlenimlere göre yakın ve uzun vadede yapılması gereken hizmetleri ayırıyor ve öncelik sırasına koyuyoruz. Bu belediye olarak bizim hizmet gücümüzü artırıyor" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2009 Cuma 09:47:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ramazan güler IP: 85.110.147.xxx Tarih : 29.07.2009 12:45:10

başkanımı tebrik ediyorum selçuklu bellediyesinin başına gelip en hızlı çalışmalarına başlayan tek başkan sayın başkanın en güzel yanını halkıyla iç içe olup halkın dertlerini dinlemesi ve bizimle ilgilenmesi açıkcası hoşumuza gidiyo sayın başkanım çalışmalarınız inşallah bu şekilde devam eder konya ve selçuklu halkı kısa zamanda sizi sevdi gorevinizde size uzun yıllar başarılar dilerim.