6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Selçuklu'da internet evi açıldı

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi ve Türk Telekom Konya İl Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanan internet evi açıldı.

Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezi'ndeki internet evinin açılışına Selçuklu Belediye Başkanı Adem Esen, Türk Telekom A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Poll Doney, Türk Telekom Genel Müdürü Celalettin Dinçer, Türk Telekom yetkilileri ve davetliler katıldı.

Türk Telekom'un güzel bir sosyal sorumluluk örneği gösterdiğini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Adem Esen, “Belediye olarak hemşehrilerimizin teknolojiyi takip etmelerini ve çocuklarımızın bu gelişmelere paralel olarak yetişmelerini arzu ediyoruz. Konya'nın en fazla ziyaret edilen kütüphaneleri arasında ilk sıralarda belediyemizin çocuk ve halk kütüphaneleri geliyor. Bu kütüphanelerimizde çocuklarımıza ücretsiz internet hizmeti sunuyoruz. Bu çalışmaya ilave olarak Türk Telekom ile birlikte Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezi içine internet evi açıyoruz. Bu güzel bir sosyal sorumluluk örneğidir. İnternet evi, bölgede önemli bir eksiği dolduracak ve örnek bir proje olacaktır. İlçemize yapılan bu hizmetten dolayı, Türk Telekom'a teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından protokol mensupları kurdele keserek internet evini hizmete açtı.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2008 Cuma 09:24:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?