6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Selçuklu'da pazar yerleri yıkandı

SELÇUKLU'DA PAZAR YERLERİ YIKANIYOR

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından semt pazarları yıkanarak temizleniyor.

İlçede her gün farklı bölgelere kurulan semt pazarlarında pazarcı esnafın ayrılması ile başlayan temizlik çalışmaları sabah saatlerine kadar sürüyor.

Temizlik ekipleri tüm atıkları toplayıp süpürdükten sonra yıkama ve ilaçlama ekipleri devreye giriyor. Sabahın ilk ışıklarına kadar devam eden çalışmalarla Pazar yeri tamamen temizleniyor. Selçuklu da kurulan 19 semt pazarında bu işlem her gün yapılıyor.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya'nın temiz şehir imajını korumak ve daha temiz bir Selçuklu meydana getirmek için belediye-vatandaş işbirliğinin en üst seviyede sağlanması gerektiğine dikkat çekti. Günün her saatinde mutlaka belediye hizmetlerinin kesintisiz olarak yapıldığının altını çizen Başkan Altay, “Selçuklu Belediyesi olarak ilçe genelinde uyguladığımız kesintisiz temizlik hizmetimiz pazar yerlerimiz içinde geçerli. Özellikle gece yarısı yapılan bu çalışmalarla pazar yerleri bir sonraki güne tertemiz bir şekilde hazırlanıyor. Hemşehrilerimizle birlikte el ele vererek daha temiz bir Selçuklu'yu meydana getireceğiz. Gece geç saatlerde hemşehrilerimizin büyük bir kısmı uyuyor ve dinleniyor ama belediye hizmetleri günün her saati aralıksız devam ediyor” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2010 Pazartesi 16:13:01
Güncelleme :27 Nisan 2010 Salı 13:03:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?