4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Selçuklu'da tecavüzcü vahşeti

KONYA’da ilköğretim okulu öğrencisi 14 yaşındaki M.F.Y. kendisini kandırarak evine götürdüğü ve tecavüz etmeye kalkıştığı iddia edilen 17 yaşındaki F.K. tarafından önce bıçaklandı, sonra da 4’üncü kat balkonundan aşağıya atıldı. Ağır yaralanan M.F.Y. hastaneye kaldırılırken, F.K. ise olay yerinden kaçtı. 

Selçuklu İlçesi Hüsamettin Çelebi Mahallesi Güzeldere Caddesi üzerindeki 5 katlı bir apartmanda dün saat 20.00 sıralarında meydana gelen olayda, 17 yaşındaki F.K. daha önce tanıdığı 14 yaşındaki erkek arkadaşı M.F.Y.’yi evlerine götürdü. İddiaya göre bir süre evde oturan iki erkek arkadaş sohbet ederken, F.K. M.F.Y.'ye cinsel ilişki teklif etti. M.F.Y’nin buna itiraz etmesi üzerine sinirlenen F.K., arkadaşını sol bacak ve kalçasından bıçakladıktan sonra 4’üncü kat balkonundan aşağıya attı. Ağır yaralanan M.F.Y. olay yerine çağırılan 112 acil servis ambulansı ile Konya Numune Hastanesi’ne kaldırılırken, F.K. ise olay yerinden kaçtı.

ÜZERİNDE PANTOLON YOKTU 

M.F.Y.’nin polise, “Daha önceden tanıdığım F.K., sokakta dolaşırken beni evlerine davet etti. Birlikte eve gittik ve bir süre sonra benimle ilişkiye girmek istedi. Ben de buna itiraz edince tartıştık ve üzerime saldırdı. Daha sonra beni bıçaklayarak balkondan attı’ diye ifade verdiği belirtildi. Balkondan aşağıya atıldığı sırada üzerinde pantolonu bulunmadığı kaydedilen M.F.Y.’ye tecavüz edilip edilmediğinin yapılan sağlık muayenesinden sonra belirleneceği bildirildi. 

Polis olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü ve olay yerinden kaçan F.K.’nın arandığını belirtti.

Milliyet internet
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2007 Pazar 13:35:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?