6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Selçuklu'ya 2 aile sağlığı merkezi

SELÇUKLU'YA 2 YENİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi ile hayırseverler tarafından yaptırılan Şehit Üsteğmen Mustafa Çuhadar Hacıkaymak Aile Sağlığı Merkezi ile Musalla Bağları Haydar Ünal Aile Sağlığı Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Her iki sağlık merkezinin açılışı için Şehit Üsteğmen Mustafa Çuhadar Aile Sağlığı Merkezi'nde tören düzenlendi. Törene Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mithat Büyükalim, Selçuklu Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, aile sağlığı merkezine adı verilen ve geçtiğimiz aylarda şehit olan Üsteğmen Mustafa Çuhadar'ın eşi, annesi, babası, kardeşi ve kızı ile davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Başkan Uğur İbrahim Altay, 14 Haziran'da yürürlüğe giren Aile Hekimliği Uygulaması'nın ardından bu konuda belediye olarak ellerinden gelen desteği vermeye çalıştıklarını belirterek, "Açtığımız ve açacağımız aile sağlığı merkezleri ile ilçemizde herkes, kendisine en yakın sağlık merkezine giderek sağlık hizmetlerinden faydalanabilecek. Bugün açılışını yapacağımız merkezlerden birisine şehidimiz Üsteğmen Mustafa Çuhadar'ın isminin verilmesi bizi ayrıca mutlu etti. Bu sayede bu merkeze gelen herkes onun adını yaşatacak ve hayır duası edecek. Bu merkezleri yaparken hayırseverlerin bize büyük desteği oluyor. Bugün açacağımız iki sağlık merkezini de hayırsever vatandaşlarımız yaptırdı. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Selçuklu Belediyesi olarak bu tür çalışmaları hayata geçirmeye devam edeceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından her iki aile sağlığı merkezi, protokol üyelerinin kurdele kesiminin ardından hizmete açıldı.

SELÇUKLU'YA 2 YENİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ
SELÇUKLU'YA 2 YENİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2010 Çarşamba 12:47:02
Güncelleme :13 Ekim 2010 Çarşamba 12:53:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?