5
Mayıs
2024
Pazar
KONYA

Selçuklu'ya 'Hanımlar Lokali'

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından Akşemsettin Mahallesi'nde yaptırılacak Akşemsettin Hanımlar Lokali'nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Temel atma törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti Konya İl Başkanı Mustafa Çevik, AK Parti Konya Milletvekilleri Hasan Angı, Kerim Özkul, Orhan Erdem, Mustafa Kalaycı ile Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, merkez ilçe belediye başkanları ve davetliler katıldı.

Törende konuşan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, daha yaşanabilir bir Selçuklu sloganı ile yola çıktıklarını belirterek,"Göreve geldiğimiz günden itibaren geçen altı ayın ilk semerelerini bugün itibariyle almaya başlıyoruz. Bugün temelini attığımız Hanımlar Lokali, hanımlarımızı sosyal hayata dahil etmek ve nezih bir ortamda buluşup spor ve sosyal aktivitelerini yapabilme şansı verecek. Bu tür mahalle konakları'nın yapımına devam edeceğiz. Amacımız şehre katkı ve estetik sağlayacak yapılar oluşturmak. Bu bağlamda "21 Mahalle'de 21 Park" projemiz kapsamında yapımı süren parklarda son aşamalara gelindi. Yakın zamanda açılışlarını yapacağız" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından protokol üyelerinin düğmeye basmasıyla Akşemsettin Hanımlar Lokali'nin temeline harç döküldü.
 

İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2009 Cuma 14:30:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?