6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Selçuklu'ya yeni sağlık ocağı

SELÇUKLU'YA YENİ SAĞLIK OCAĞI

Konya'nın merkez Selçuklu ilçe Belediyesi tarafından arsası tahsis edilen ve Ova Un A.Ş. tarafından yaptırılan sağlık ocağı törenle hizmete açıldı.

Selçuk Mahallesi'ne yaptırılan sağlık ocağının açılış törenine, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Memiş Kütükçü, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Küçükkendirci, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çevik, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, merkez ilçe belediye başkanları, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, sağlık alanındaki çalışmalarının kesintisiz sürdüğünü belirterek, "Türkiye sağlık alanında yaptığı çalışmalarla Avrupa Birliği standartlarını yakalamış durumda. Özellikle ilçemize sağlık ocağı ve diğer sağlık hizmetlerinin kazandırılması konusunda İl Sağlık Müdürlüğü'yle mükemmel bir işbirliği içinde çalışıyoruz. Selçuklu sadece sağlık ocakları ile değil gerek Selçuklu Tıp Fakültesi'nin hizmete açılması, gerek Beyhekim Sağlık Kompleksi'nin hizmete girmesi, gerekse Numune Hastanesi'nde yapılması düşünülen değişiklikler ile sağlık alanında öncü ilçelerden birisi olmaya devam edecek" dedi.

Domuz gribi ile ilgili önlemler hakkında da konuşan Başkan Altay, "Belediye olarak okul, cami, polis merkezleri ve toplu kullanım alanlarında düzenli olarak gerekli temizlik çalışmalarını yapıyoruz. Her 10 günde bir köşe bucak temizlenen bu yerlere temizlik yapıldığına dair belge veriyoruz. Ancak halkımızın da kendi çapında önlemlerini alması çok önemli” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Ova Un Sağlık Ocağı, protokol üyelerinin kurdele kesiminin ardından hizmete açıldı.

SELÇUKLU'YA YENİ SAĞLIK OCAĞI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2009 Salı 13:21:01
Güncelleme :3 Kasım 2009 Salı 14:23:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?