7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Selektör zanlıları yakalandı

Konya'da selektör yapma meselesi yüzünden çıkan tartışmada bir kişinin ölümüne neden olan katil zanlıları, olay yerinde düşürdükleri poşetteki barkot sayesinde yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Mehmet Benli (23) ve iki arkadaşı otomobille Antalya çevre yolundan seyir halindeyken, arkadan gelen H.Ç. (18) ile 7 arkadaşının bulunduğu otomobil ve motosikletten selektör yapıldı.

Bunun üzerine Karahüyük Mahallesi yolu kenarında duran iki grup arasında "Neden selektör yapıyorsunuz" tartışması başladı. Tartışma küfürleşmeye ve ardından kavgaya dönüştü. İddiaya göre, kavga sırasında H.Ç. üzerindeki bıçakla, Mehmet Benli'yi vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak kaçtı. Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılan Mehmet Benli yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

POLİS, MARKET BARKOTUNDAN KATİLİ YAKALADI
Olayın ardından paniğe kapılan H.Ç ve arkadaşları kaçarken, motosikletle refuje çarptılar ve ellerinden marketten bir şeyler aldıkları poşeti düşürdüler. Olay yerinde inceleme yapan Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, motosiklet parçaları ile poşeti buldu. Poşetteki barkotton nereden alışveriş yapıldığını öğrenen polis, o bölgede yaptığı araştırma sonucunda şüphelileri belirledi. Şüphelilerden H.Ç'nin evine giden dedektifler, kaza yapılan motosikleti bulunca operasyonla 8 şüpheliyi gözaltına aldı. Polis, kan lekeleri bulunan otomobili de bahçede gizlenmiş olarak buldu.

Yakalanan 8 kişinin ifadelerinde kavganın selektör yapma meselesi yüzünden çıktığını söylediği öğrenildi. 4'ü çocuk toplam 8 şüpheli bugün polis tarafından Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Konya Adliyesi'ne sevk edildi.

.
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2008 Pazartesi 18:40:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?