4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

SELMEK Gecesi coşkulu geçti

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (Selmek) öğrencileri tarafından düzenlenen Selmek Gecesi coşkulu geçti. 

Geceye, Selçuklu Belediye Başkanı Adem Esen, il genel meclis üyeleri, Selçuklu Belediyesi meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve kursiyerlerin aileleri katıldı. Programda konuşan Belediye Başkanı Esen, "Kursiyerlerimizin her alanda kendilerini yetiştirme çabası içinde olduklarını görünce ayrı bir mutluluk duyuyoruz. Selmek'te eğitim gören kursiyerlerimizin böyle bir program düzenlemeleri bizi memnun etti. Bu tür programlarda komşuluk ilişkilerini kuvvetlendiriyoruz ve hemşehrilerimizi bir araya getirmeye çalışıyoruz. Belediye olarak hemşehrilik ve komşuluk ilişkilerinin en üst seviyeye çıkması için gereken ne varsa hepsini yapacağız. Bu geceye emeği geçenleri kutluyorum” dedi. 

Konuşmaların ardından Selmek kursiyerleri tarafından hazırlanan skeçler ve halk oyunları davetliler tarafından beğeni ile izlendi. Selçuklu Belediyesi Çocuk Korosu'nun da şarkılarıyla katıldığı gecede hediye çekilişleri yapıldı ve çok sayıda izleyiciye hediye verildi.
iha
Yayın Tarihi : 8 Mart 2007 Perşembe 13:01:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?