5
Mayıs
2024
Pazar
KONYA

Sema gösterisine hayran kaldı

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Aralık ayı olağan toplantısı için Konya’ya gelen TFF Başkanı Levent Bıçakçı, Konyaspor Kulübü’nü ziyaret etti. Bıçakcı daha sonra Hz.Mevlana’nın 731. Vuslat Yıldönümü nedeniyle düzenlenen törenlere katıldı.

Konya ASKF’nin düzenlediği "2004 yılının enleri" ödül törenine katılan TFF Başkanı Levent Bıçakcı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in Bera Otel’de verdiği yemeğin ardından Konyaspor Kulübü’nü ziyaret etti. Ziyarette bir konuşma yapan Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, Futbol Federasyonu Başkanı Levent Bıçakcı’nın ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Zor bir zamanda göreve geldiniz. Bu dönemde statlarda yaşanan bazı olaylardan dolayı sıkıntılı günler yaşadık. Bunların üstesinden geleceğinize eminiz" dedi.

TFF Başkanı Levent Bıçakcı ise, futbola birtakım değerler getirmek için göreve geldiklerini belirterek, bunu hep birlikte başaracaklarına inandığını belirtti. Bıçakcı, konuşmasının ardından Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan’a, TFF’nin logosunu taşıyan bir takdir büstü verdi. Başkan Şan da, Levent Bıçakcı’ya hattat Hüseyin Öksüz’ün el yazmasını hediye etti.
Kulüp binasından Mevlana Kültür Merkezi’ne geçen TFF Başkanı Bıçakcı, Hz.Mevlana’nın 731. Vuslat Yıldönümü nedeniyle düzenlenen törenlere katıldı. Bıçakcı, Ahmet Özhan konseri ve sema gösterisinin ardından Hilton Oteli’ne geçti

konya
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2004 Çarşamba 09:05:44
Güncelleme :15 Aralık 2004 Çarşamba 09:19:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?