5
Mayıs
2024
Pazar
KONYA

Serhat Akın antrenmana çıktı

Turkcell Süper Ligi'nin 17. haftasında deplasmanda Ankaraspor ile karşılaşacak olan Konyaspor'da yeni transfer Serhat Akın takımla birlikte ilk idmanına çıktı.

Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde Teknik Direktör Giray Bulak gözetiminde ilk 15 dakikası basına açık olan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı.

Daha sonra futbolcular antrenmanı top çalışmasıyla sürdürdü. Dün akşam saatlerinde Konya'ya gelen yeni transfer Serhat Akın da takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı.

Tecrübeli futbolcu Ömer Gündostu, ikinci yarıya iyi bir şekilde başlamak istediklerini belirterek, "Bizden beklentileri çok iyi biliyoruz. Ankaraspor maçına çok iyi çalışıyoruz. Takıma yeni katılan arkadaşlarımız var. Konyaspor'u seven insanları sevindirmek istiyoruz. Bu hafta oynayacağımız Ankaraspor maçından puan yada puanlar almak istiyoruz" dedi.

Ligin alt sıralarında yer alan takımların ikinci yarıda daha mücadeleci olacaklarını söyleyen Ömer Gündostu, "Düşme tehlikesi yaşayan takımlar maçlara daha rahat çıkacak. Konyaspor için içeride ve dışarıda çok şeyler konuşuluyor. Ama takımımız dimdik ayakta. Yönetim ve teknik heyet takımın iyi yerlere gelmesi için elinden geleni yapıyor. Konyaspor bu sene düşme korkusu yaşamayacaktır" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2009 Çarşamba 20:11:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?