6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Serhat Akın'a yönetimden ihtar!

Konyaspor yönetimi geçen hafta oynanan Kocaelispor maçının ikinci yarısında oyundan alınmasına tepki gösteren Serhat Akın'a ihtar verdi.

Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Zeki Çimen İHA muhabirine yaptığı açıklamada Serhat Akın'ın Kocaelispor maçında oyundan alındıktan sonra yaptığı hareketin yanlış olduğunu söyleyerek, "Biz yönetim kurulu ile yaptığımız toplantı sonucunda Serhat Akın'a ihtar cezası verdik. Bir daha aynı hareketi yapması durumunda farklı cezalar verebiliriz. Kendisi de zaten yaptığı hareketten dolayı özür diledi. Sahada iyi performans sergilerken oyundan alınmasına sinirlendiğini ve istemeyerek o şekilde davrandığını söyledi" dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü Giray Bulak ise, Serhat Akın ile bu durumdan sonra görüştüğünü ifade ederek, "Ondan isteklerimi ve beklentilerimi söyledim. Yaptığı davranışların doğru olmadığını da kendisine belirttim. Sonuçta onlar bizim çocuklarımız ve biz de onların büyükleriyiz. Biz çocuk olduk fakat onlar daha büyük olamadılar. O bakımdan onlar büyüklerin ne sıkıntı çektiğini anlayamıyorlar. Zamanla onlar da çekecekler. Biz kendilerine bunları örnekleriyle beraber anlatmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2009 Perşembe 14:37:04
Güncelleme :7 Mayıs 2009 Perşembe 14:39:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?