4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Sevdiği kız için intihara kalkıştı

Konya'da sevdiği kızı ailesinden isteyen ancak ret cevabı alan bir şahıs, inşaat halindeki bir binanın çatısına çıkarak intihar etmek istedi. Polisleri uzun süre uğraştıran şahıs, babasının olay yerine gelmesinin ardından ikna edilerek aşağıya indirildi.

Edinilen bilgiye göre, 23 yaşındaki İbrahim K., sevdiği kızla evlenmek amacıyla ailesinden istedi. Ailenin ret cevabı vermesi üzerine İbrahim K. ilk olarak mahallelerinde bulunan bir caminin minaresine çıkarak intihar etmek istedi ancak polisler şahsın minareye çıkmasına izin vermedi. Daha sonra Ulubatlı Hasan Mahallesi Hasköy Siteleri'nde bulunan inşaat halindeki bir binanın çatısına çıkan İbrahim K., bacaklarını sarkıtarak intihar edeceğini söyledi.

Olay yerine gelen polis çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ve ambulans çağrıldı. Uzun süre kimseyi yanına yaklaştırmayan İbrahim K. için itfaiye binanın zeminine hava yastığı açtı. Polislerin ikna çabalarını karşılıksız bırakan İbrahim K., olay yerine babasının gelmesinin ardından ikna edilerek polisler eşliğinde aşağıya indirildi. İbrahim K., sağlık kontrolünden geçirilmek ve ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.

iha
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2007 Perşembe 17:55:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?