7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Sevgililere dayak şoku!

GEZMEYE ÇIKAN GENÇ KIZ VE ERKEK ARKADAŞINA DAYAK ŞOKU

Konya'da bir içkili restoranda eğlendikten sonra gezmeye çıktıkları iddia edilen genç kız ile erkek arkadaşı kimlikleri belirlenemeyen 4 kişi tarafından dövülerek hastanelik edildi.

Olay, saat 01.30'da merkez Selçuklu ilçesi Yeni İstanbul Caddesi Zafer Sanayi yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, bir içkili restoranda eğlendikten sonra gezmeye çıkan A.K.(21) ile erkek arkadaşı H.D.(25) birlikte yürüdükleri sırada kimlikleri tespit edilemeyen 4 kişi tarafından önleri kesildi. A.K. ile aralarında daha önceden husumet bulunduğu iddia edilen şahıslar arasında sözlü tartışma başladı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine 4 şahıs, A.K. ve erkek arkadaşı H.D.'yi tekme ve tokat

dövdükten sonra plakası alınamayan bir otomobille kaçtı. Vücudunun çeşitli yerlerine aldığı darbe sonucu baygınlık geçiren A.K. ile yaralanan arkadaşı H.D. çağrılan ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı gençlerin ilk ifadelerinde kendilerini döven kişileri tanımadıklarını söyledikleri ve şikayetçi olmadıkları öğrenildi.

GEZMEYE ÇIKAN GENÇ KIZ VE ERKEK ARKADAŞINA DAYAK ŞOKU
İHA
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2010 Pazartesi 11:16:00
Güncelleme :1 Kasım 2010 Pazartesi 11:23:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?