6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Seyit Koyuncu'yu kaybettik

Konya Sivil Toplum Platformu Başkanı Seyit Koyuncu vefat etti.

Mide kanaması teşhisi ile dün Başkent Üniversitesi Konya Uygulama ve Araştırma Merkezine kaldırılan 64 yaşındaki Seyit Koyuncu’nun sabah saatlerinde vefat ettiği öğrenildi.

Koyuncu’nun cenazesinin bugün ikindi namazı sonrası İçeri Çumra Beldesi’nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Sivil toplum kuruluşlarından görev yapan işadamı Seyit Koyuncu, Konya Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinde de bulunmuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Mart 2008 Cumartesi 12:40:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Gülay Okumuş Dilsizoğlu IP: 81.215.15.xxx Tarih : 5.03.2008 10:01:03

Aslında inanmak istemiyorum böyle mükemmel bir insanın aramızdan ayrıldığına ,Allah Rahmet Eylesin ,Nur İçinde Yat .Rabbim Ailene Ve Bizlere Sabır Versin.Seyit Amca seni çok seviyorum.Üzüntümü dile getiremiyorum. Seyit amcamı tanıma şerefine nayil olduğum için çok mutluyum,Nur içinde yat Seyit amca Keşke Konya da olabilseydim ve seni son bir kez daha görebilseydim .Bu hayatta Seyit amcadan çok şey öğrendim keşke herkes Seyit amca gibi olabilse büyük bir insandın hiçbir zaman unutulmayacaksın .Çalışma hayatımda tanıdığım şevkat dolu,yardımsever,işinde her zaman başarılı,yakınındaki insanlara örnek olan mükemmel, nur yüzlü tek insandın.Allahım rahmet eylesin, kalbimizde her zaman yaşayacaksın!