4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Seyyar araba mağaza vitrinine girdi

Konya'da bir otomobil kontrolden çıkarak yol kenarında kestane satan seyyar satıcıya çarptı. Kazada, seyyar arabayla birlikte giyim mağazası vitrinine fırlayan 2 satıcı ile otomobilde bulunan 1 kişi yaralandı.

Kaza, saat 22.30'da merkez Selçuklu ilçesi Alaaddin Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kenan Altaş (51) idaresindeki 42 ALE 53 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak yol kenarında kestane satılan seyyar araba ve sahibi Ali Figan Dervişoğlu (46) ile Süleyman Yıldız'a (56) çarptı. Çarpmanın şiddetiyle seyyar araba ve 2 kişi giyim mağazası vitrinine fırladı. Vitrin camlarının parçalandığı kazada yaralanan Ali Figan Dervişoğlu ve Süleyman Yıldız ile otomobilde bulunan Özkan Karabacak (20), olay yerine gelen ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralılar tedavi altına alınırken, sağlık durumunun ciddi olduğu belirtilen Ali Figan Dervişoğlu yapılan ilk müdahalenin ardından Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Otomobilin sürücüsü ise kazadan yara almadan kurtuldu. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2007 Salı 11:18:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?