2
Mayıs
2024
Perşembe
KONYA

Seyyar köfteciye infaz

Konya'nın Selçuklu İlçesi'nde seyyar köftecilik yapan Ramazan Işıldak, boş arazide göğsünden vurulmuş halde ölü bulundu.

Olay, saat 20.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Aliya İzzetbegoviç Caddesi üzerinde bulunan boş bir arazide meydana geldi. İddiaya göre arazi bakmak için çevrede gezinen vatandaşlar arsa içerisinde hareketsiz yatan bir şahsı görerek durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler şahsın göğsünden vurular öldürüldüğünü tespit etti.

AV TÜFEĞİ İLE VURMUŞLAR

Yapılan üst aramasında şahsın merkez Selçuklu ilçesi Erenköy Mahallesi'nde oturan ve seyyar köftecilik yaptığı belirtilen 26 yaşındaki Ramazan Işıldak olduğu belirlendi. Işıldak'ın av tüfeği ile göğsünden 2 el ateş edilerek öldürülmüş olduğu tespit edildi. Çevrede ise çok sayıda boş fişek bulundu.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUŞ

Ramazan Işıldak'ın yapılan üst aramasında 7 Ağustos 2013 tarihinde Ö.Ç. isimli bir şahsın kendisini tehdit ettiği iddiasıyla Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunduğu dilekçe çıktı. Ayrıca Ramazan Işıldak'ın gün içerisinde kardeşi Fatih Işıldak'a cep telefonundan başının dertte olduğu yönünde bir mesaj çektiği ve kardeşinin de polis merkezine giderek ağabeyinin başının derte olduğunu ve kaçırılmış olabileceği şüphesiyle başvuru yaptığı belirlendi.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Işıldak'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

...
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2013 Çarşamba 13:52:57
Güncelleme :21 Ağustos 2013 Çarşamba 13:56:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?