4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Sigara bahanesiyle gasp edildi

Antalya'dan Konya'ya bir yakınının cenazesi için gelen bir kişi, kaldığı evin önünde kendisinden sigara isteyen motosikletli 2 kişi tarafından başına bıçak sapıyla vurularak cep telefonu gasp edildi.

Gürültü üzerine pencereden saldırganlara bağıran bir genç ise, yardımına gittiği yaralı kişinin dayısı olduğunu fark edince şok oldu.

Olay, saat 02.30'da merkez Selçuklu ilçesi Kabataş Mahallesi Himtaş Sitesi önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, motosikletli 2 kişi, takip ettikleri Şakir A.'nın yanında durarak sigara istedi.

"Sigara içmiyorum" cevabı alan şahıslar bıçak çekerek Şakir A'yı darp etmeye başladı. Saldırganların bıçağın sapıyla kafasına vurmaları sonucu Şakir A. baygınlık geçirdi. Yaralının pantolonundan cep telefonunu alan şahıslar, cüzdanı da almaya çalıştıkları sırada apartmanda oturan bir gencin olayı görmesi ve bağırması üzerine kaçtı. Yaralı şahsa yardıma inen genç ise, yerde yatan kişinin dayısı olduğunu görünce şok oldu.

Polisler tarafından ayıltılan Şakir A., "Şahıslar sizden ne istedi?" sorusu üzerine 'Sigara istediler. İçmiyorum dedim' şeklinde cevap verdi. Alkollü olduğu öğrenilen Şakir A., ambulansa bindirildiği sırada cep telefonunun gasp edildiğini söyledi. Bir yakınının cenazesi için Antalya'dan Konya'ya geldiği öğrenilen Şakir A., Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaçan şahısların yakalaması için çalışmaların sürdürüldüğü bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2007 Pazartesi 10:47:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?