6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Sigara içerken 5. kattan düştü

SİGARA İÇERKEN 5. KATTAN DÜŞTÜ

Konya'da evinde alkol aldıktan sonra sigara içmek için balkona çıkan şahıs, alkolün etkisiyle dengesini kaybedince 5. kattan aşağıya düşerek ağır yaralandı.

Olay, saat 03.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Yazır Mahallesi Azra Tatil Köyü'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir apartmanın 5. katında oturan Mehmet Emin G. (26), evinde alkol aldıktan sonra sigara içmek için balkona çıktı. Burada korkuluklardan sarkarak sigarasını içen Mehmet Emin G., bir anda dengesini kaybedince 5. kattan aşağıya düştü. Sert zemine düşerek ağır yaralanan şahsı, bir süre sonra balkona çıkan eşi Seda G. ve kayınbiraderi fark etti. Durumun sağlık görevlilerine

bildirilmesi üzerine olay yerine ambulans sevk edildi. Vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu belirlenen yaralı şahıs, Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Hastaneye eşinin bulunduğu ambulansla gelen Seda G., yakınlarına sarılarak gözyaşı döktü. Yoğun Bakım Ünitesi'ne alınan Mehmet Emin G.'nin yeni evlendiği öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

SİGARA İÇERKEN 5. KATTAN DÜŞTÜ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2010 Pazar 12:23:04
Güncelleme :19 Eylül 2010 Pazar 15:05:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?