30
Nisan
2024
Salı
KONYA

Sığınma evinde iki ölüm!

KONYA’da belediyeye ait sığınma evinde kalan 60 yaşındaki Şerife Benliler ile 74 yaşındaki Hasibe Ezer yaşadıkları dairelerde ölü bulundu. Aynı saatlerde öldükleri tespit edilen Benliler ile Ezer’in yakın arkadaş oldukları belirtildi.

Karatay Belediyesi Şefkat Evleri’nde yalnız yaşayan iki çocuk annesi Şerife Benliler, dün saat 19.00 sıralarında komşuları tarafından ölü bulundu. Olaydan yaklaşık bir saat sonra Şerife Benliler’in yakın arkadaşı dört çocuk annesi Hasibe Ezer’in cenaze evinde olmadığı fark edildi.

Kaldığı dairenin ışığının yanmadığını fark eden komşuları, çilingir yardımıyla içeri girdiklerinde Hasibe Ezer’in cansız bedeniyle karşılaştı. Yapılan incelemede, iki kadının aynı saatlerde yaşamını yitirdiği belirtildi. Polisin, olay yerinde yaptığı incelemenin ardından, kalp hastası olan Şerife Benliler ile beş kez baypas ameliyatı geçirdiği öğrenilen Hasibe Ezer’in cenazeleri ailelerine teslim edildi.

Benliler ve Ezer’i, en son dün öğle saatlerinde bahçede sohbet ederken gördüğünü söyleyen 30 yaşındaki Sinan Damar, "Şerife teyzenin kapıyı açmaması üzerine 112’yi aradık. Sağlık ekipleri gelince kapıyı açarak içeri girdik. Şerife hanım hareketsiz bir şekilde yatıyordu. Doktor, Şerife teyzenin öldüğünü söyledi. Yaklaşık bir saat sonra da Şerife teyzenin en iyi arkadaşı Hasibe Hanım’ın cenaze evinde olmadığını, kaldığı dairenin ışıklarının da yanmadığını gördük. O’nu da koltukta hareketsiz bir şekilde bulduk. Sağlık ekipleri Hasibe teyzenin de öldüğünü söyledi. İkisi de sürekli birlikte gezerlerdi, aynı saatlerde de ölmüşler" diye konuştu.

Şerife Ezer’in ölen eşinin kardeşi 50 yaşındaki Durmuş Ali Ezer de "En samimi dostuyla aynı saatlerde vefat etmişler. Polis ve sağlık ekipleri, şüpheli bir durumun olmadığını, normal ölüm olduğunu söylediler" dedi.

...
Yayın Tarihi : 15 Mart 2011 Salı 10:58:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?