6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Sıkışan gaz patladı doktor yaralandı

SIKIŞAN GAZ PATLADI DOKTOR YARALANDI

Konya'da, bir doktora ait iki katlı evin giriş katındaki mutfakta tüpten sızan gazın sıkışması sonucu patlama meydana geldi. Patlamayla birlikte çıkan yangına müdahale ederken alevlerin içinde kalan doktor çeşitli yerlerinden yaralandı. Olayda doktorun eşi ve 3 çocuğu patlamadan şans eseri yara almadan kurtuldu.

Olay, saat 04.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Sille Ak Mahallesi Uzunkavak Sokağında meydana geldi. Özel bir hastanede radyoloji uzmanı olarak görev yapan Dr. Recep Ekici'ye ait iki katlı evin giriş katında mutfakta bulunan tüpün borusundan sızan gazın sıkışması sonucu patlama meydana geldi. Patlamayla birlikte mutfakta çıkan yangına Ekici, yangın tüpüyle müdahale etti. Alevlerin arasına girerek yangını söndüren Ekici'nin saçlarının yandığı ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandığı belirtildi.

Patlama sesini duyan komşuların haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye ve polis sevk edildi. İnceleme sonucunda, tüpün borusundan sızan gazın sıkıştığı ve elektrik düğmesine basılmasıyla birlikte patlamanın meydana gelmiş olabileceği ifade edildi. Patlamayla birlikte mutfakta bulunan eşyalar yerle bir olurken, zarar gören beyaz eşyaların kullanılamaz hale geldiği belirtildi. Yangına müdahale sırasında yaralanan doktor Recep Ekici, olay yerine sevk edilen ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne

kaldırılarak tedavi altına alındı. Yangın sırasında kendilerini dışarıya atan doktorun eşi ve 3 çocuğunun patlama sırasında evin üst katında bulundukları için olaydan yara almadan kurtuldukları belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

SIKIŞAN GAZ PATLADI DOKTOR YARALANDI
SIKIŞAN GAZ PATLADI DOKTOR YARALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2010 Pazar 11:29:01
Güncelleme :29 Ağustos 2010 Pazar 13:49:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?