4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Silahlı kavga: 1 ölü, 9 yaralı

Konya'da iki aile arasında çıkan kavgada pompalı tüfekle vurulan 1 kişi hayatını kaybederken, 6'sı ağır 9 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Karatay ilçesi Doğanlar Mahallesi'nde iki aile arasında belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine her iki taraf da pompalı tüfekle birbirlerine ateş açtı. Açılan ateş sonucu Muammer Darak başından vurularak ağır yaralandı. Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılan Darak, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayda yaralanan Neşet Uzundere, Nursen Uzundere, Zeki Aral, Ebru Aslıvar ile kimliği belirlenemeyen 5 kişi ise ambulans ve özel otolarla Konya Numune, Konya Eğitim ve Araştırma ile Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, olay yerinde ve Numune Hastanesi bahçesinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Acil servis girişini ablukaya alan polis ekipleri, ölen ve yaralananların yakınlarını acil servise yaklaştırmadı.

Olay sonrası polis ekipleri kavgada kullanıldığı sanılan 3 adet pompalı tüfek ele geçirirken, pompalı tüfekleri kullandıkları sanılan H.Ç., F.Ç. ve M.Ç. ile birlikte olaya karıştığı belirlenen 15 kişi gözaltına alındı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

iha
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2007 Cuma 17:54:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?