6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

SMMMO’da devir teslim

KONYA SMMMO’DA DEVİR TESLİM

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanlığına seçilen İsmail Turan, görevi Ahmet İçyer’den devraldı.

Oda binasında düzenlenen devir teslim törenine, yeni ve eski yönetim kurulu üyeleri ile meslek mensupları katıldı. Törende konuşan İsmail Turan, Meslekte Birlik Grubu adına tek listenin yer aldığı ve geçen hafta sonu yapılan seçimli 20. olağan genel kurulda göreve seçildiğini hatırlattı. Hizmet bayrağını aldıkları yerden kendilerinden sonra göreve seçileceklere zirvede bırakmaya çalışacaklarını söyleyen İsmail Turan, 'Onursal Başkan' unvanı verilen Ahmet İçyer’e 14 yıl boyunca yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Ahmet İçyer ise, meslek ideolojisinde bir araya gelenlerle güzel bir seçim dönemini geride bıraktıklarını belirtti. Siyasi yaklaşımlardan uzak kurulan Meslekte Birlik Grubunun yönetime seçildiğini ifade eden İçyer, oda yöneticilerine başarılar diledi.

İsmail Turan başkanlığındaki yönetim kurulunda görev dağılımı da yapıldı. Başkan vekilliğine Ramazan Bayram, başkan yardımcılığına Seyit Faruk Özselek ve Süleyman Erçik, oda sekreterliğine İbrahim Paparacı, saymanlığa Abdil Erdal ve üyeliğe Halil Anıl getirildi.

KONYA SMMMO’DA DEVİR TESLİM
İHA
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2010 Çarşamba 12:33:04
Güncelleme :5 Mayıs 2010 Çarşamba 12:40:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?